Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z kopce, pane Šindlauere, píše se Z kopce... Ale jinak je to vtipné...R^

1 0
možnosti

I to je možné, mně se ale víc líbí s kopce:-)

3 0
možnosti
PV

P43a82v17e71l 12V50é72b71r

17. 9. 2017 8:50

Autor se dopustil hrubého plagiátorství a opisování, když vzal záznam ze zatím neurčeného jednání poslanecké komise pro (prozatím neurčeno), ve kterém nahradit předmět jednání pojmy, jako skopec (cesta vedoucí dolů), dokopec (cesta vedoucí nahoru) a podobně.

Neschopnost určit přesně použitý zápis pramení potom ze skutečnosti, že bylo zkušebně použito několik různých takových záznamů a provedena popisovaná úprava. Výsledné texty po této úpravě nebylo možno od sebe rozeznat.

Protože je nutno zjistit zdrojový text a protože žijeme v právní společnosti, bude zřejmě na autora aplikováno právo (útrpné), aby přiznal, který text takto znesvětil.

0 0
možnosti

za á - skopec není skopec, nýbrž vykleštěný samec od ovce,

za bé - kdo v životě nikdy nic neopsal, měl by být prohlédnut psychiatrem.

ua cé - právo útrpné - to jako budu bez oběda?

2 0
možnosti
MD

Autorovi se prideluje velky cokoladovy bonbon. Sladkost za sladkost.

1 0
možnosti
Foto

Ovšem než mu ten bombón přidělíme, stálo by za to ustanovit komisi pro zjištění míry srandy, kterou si nad takovým vážným tématem autor dělá. Úměrně míře legrace pak bude v bombónu sníženo množství kakaa. A pokud si dělá vyloženě p...l, rozdáme si bombóny sami a jemu nedáme.

1 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik