Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P93e57t46r 12U32h72e44r

1. 6. 2015 21:58

Olšer už takhle píše dlouho. Nechápu, proč to admini tolerují, nicméně je to jejich job a jejich svědomí.

Myslím ale, že dobrých a dobře píšících blogerů je tu stále velká přesila. Tak zkuste své rozhodnutí ještě zvážit.

7 0
možnosti

Ano jsou tu četní slušní a dobří blogeři. Nicméně spousta slušných a dobrých za ty tři roky, co jsem tu já přispíval, odešla. A od některých i vím, proč - není to přiliš odlišné od důvodů mých.

4 0
možnosti
Foto

Tak za tohle rozhodnutí ode mne snad poprvé odejdete bez karmy. Kdybyste aspoň zkusil naznačit, kde se s Vašimi články bude možno potkat.

Jinak nemohu říci, že bych to rozhodnutí nechápal. Já sice s p. Olšerem v mnoha věcech souhlasím, ale forma článků mi silně vadí. Dnes to opravdu vyvrcholilo tou fotkou knížete a jeho přítelkyně. Nejsem příznivec knížete, ale tohle už je bulvární humus.

3 0
možnosti

Ano, přesně ten snímek je ta kapka, co přetekla. Jinak obsah článků pana Olšera mi vůbec nevadí a skutečně bych se s ním na řadě věcí také ztotožnil.

2 0
možnosti
OU

Děkuji Vám za porozumění.

0 0
možnosti
Foto

Chápu to. Je to škoda. Četl jsem Vás rád. R^

6 0
možnosti
DT

Vaše blogy byly krásné R^ díky za ně.

4 0
možnosti

No však i ty Vaše jsem coby kreslíř amatér rád čítával. Akorát už se asi nedostanu k blogu v mojí tzv. "němčině", jak jsem Vám kdysi sliboval.

1 0
možnosti
Foto

Tato forma citu pro čistotu se mi něčím líbí a souhlasmí s Vámi, že pan Olšer je autor mimořádně lidsky odporný a nečistý. Ale pro mě to neznamená, že mu jím zasviněný prostor nechám všanc, že se nechám jeho nečistotou vypoklonkovat. Držím vám palce.

5 0
možnosti

Ano, i já jsem mnohokrát přemýšlel, jak zachránit prostor před zasviněním, protože je to povinností všech slušných lidí. Ale poctivě přiznávám, že jsem na to zatím nepřišel. Snad jednou.

4 0
možnosti
Foto

Rozumim vam. Je to tu hodne zvlastni. Kdyz napisete text s pozvankou na akci podporujici matky kterym byly uneseny deti,bdela adminka vas presune do soukromych a vysvetli vam ze porusujete kodex. Kdyz Olser a nekteri dalsi sproste lzou nic se nestane.

2 0
možnosti

To máte pravdu - kolikrát jsem kroutil hlavou, co admini "pustili". I když musím objektivně uznat, že i já jsem mnohými svými výplody kodex blogera kolikrát značně podráždil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik