Děkujeme za pochopení.
L65e71o59n36t21ý63n35a 21C27h52v36á49t33a86l33o65v64á
Proč to u nás vypadá, že s párkem stojí a padá celý svět? Bez párků se dá žít, stačí si dát kus masa a pak je zcela lhostejné, v jaké kvalitě jsou u nás párky. Možná by bylo zajímavé zjistit, jestli i v jiných zemích je párek jakýmsi etalonem kvality "masa".
J96a67n 21P65a16l81l71a21s
Dobrý večer, úžasné, ale nedovedl jste myšlenku do úplného konce (nebo začátku). Jak by se zachoval těsně po Velkém třesku, kdy byla nekonečná teplota i tlak?
Z28d21e74n36ě53k 64Š58i46n32d38l76a86u36e82r
Dobrý večer - já ovšem rád občas nedotahuju myšlenky do konců - nechť čtenář přemýšlí i sám On si osvěží mozkové závity a já mám originální výmluvu!
J93a16n 93Ř48e32h81á78č48e72k
A hlavně - východoevropský párek se nerozpustí ani v lučavce královské
Z45d92e11n69ě84k 58Š89i87n25d97l26a16u10e52r
čili, řečeno internacionálně: vastóčojevropějskaja sasíska - vsjegdá živája!
M25a82r84i74e 49Š11í36p86k19o41v38á
Bylo by to velmi ftipné, kdyby to nebylo k pláči Ano, tak obyčejný, běžný, masný produkt, jakým párek je, koupit v poživatelné formě, je nadlidský výkon
Ta kvalitní brusná zrna v těch výrobcích co se zovou párky, spolehlivě zajistí všudy přítomná drůbeží drť. Bez té se pomalu uzeniny neobejdou.
Z70d98e87n32ě88k 40Š67i79n47d38l43a51u94e72r
I když stejně bych, soudě dle barvy a chuti, tipoval, že hlavní složkou párku je rozžvýkaný piják.
P63a77v64e47l 17K38u47c45h57t82a
I u nás si pochutnám na domácích párcích:
- telecí z Globusu - z pultu
- "vídeňské" ze Sušice - balené, majitelem závodu je ale brémská firma Ponnath
Z41d23e59n11ě64k 36Š67i58n35d61l24a80u40e88r
helejte, neprovokujte. Ja mám za chvilku večeři.
- Počet článků 545
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1387x