Děkujeme za pochopení.
L45e76o79n73t16ý24n48a 87C68h85v25á30t72a67l29o57v57á
Proč to u nás vypadá, že s párkem stojí a padá celý svět? Bez párků se dá žít, stačí si dát kus masa a pak je zcela lhostejné, v jaké kvalitě jsou u nás párky. Možná by bylo zajímavé zjistit, jestli i v jiných zemích je párek jakýmsi etalonem kvality "masa".
J50a21n 59P16a77l23l62a54s
Dobrý večer, úžasné, ale nedovedl jste myšlenku do úplného konce (nebo začátku). Jak by se zachoval těsně po Velkém třesku, kdy byla nekonečná teplota i tlak?
Z91d96e58n78ě49k 14Š32i79n19d20l65a21u39e22r
Dobrý večer - já ovšem rád občas nedotahuju myšlenky do konců - nechť čtenář přemýšlí i sám On si osvěží mozkové závity a já mám originální výmluvu!
J81a40n 70Ř69e81h55á48č75e62k
A hlavně - východoevropský párek se nerozpustí ani v lučavce královské
Z55d24e62n47ě61k 95Š84i67n63d27l28a23u26e89r
čili, řečeno internacionálně: vastóčojevropějskaja sasíska - vsjegdá živája!
M18a29r80i92e 49Š62í57p63k45o27v38á
Bylo by to velmi ftipné, kdyby to nebylo k pláči Ano, tak obyčejný, běžný, masný produkt, jakým párek je, koupit v poživatelné formě, je nadlidský výkon
Ta kvalitní brusná zrna v těch výrobcích co se zovou párky, spolehlivě zajistí všudy přítomná drůbeží drť. Bez té se pomalu uzeniny neobejdou.
Z40d17e15n26ě44k 12Š64i86n66d69l83a34u51e11r
I když stejně bych, soudě dle barvy a chuti, tipoval, že hlavní složkou párku je rozžvýkaný piják.
P22a15v90e77l 44K18u32c76h50t59a
I u nás si pochutnám na domácích párcích:
- telecí z Globusu - z pultu
- "vídeňské" ze Sušice - balené, majitelem závodu je ale brémská firma Ponnath
Z20d22e96n81ě86k 53Š41i24n32d65l38a15u62e51r
helejte, neprovokujte. Ja mám za chvilku večeři.
- Počet článků 546
- Celková karma 18,66
- Průměrná čtenost 1384x