Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-DR^ Hezky. Příjemné povyražení v neděli večer. Karma.

0 0
možnosti
VV

Mam kamrada, ktery si pronajal pro svou vasen cely sal o velikosti telocvicny. Predvadel mi tam jeho vlacky Märklin i Fleischmann. Parada. A nekdy pred 20 a vice lety si koupil i nejake ty vagonky Piko a pak i masinky. Vagonky byly v poradku, ale masinkam prej stacil vlas na kolejich a uz nejely.

A kousek od Plzne, ve Vrceni je jeden podobny fanda, ten si po celem svete kupoje jen podvozky masinek i vagonku, a to navrch si vyrabi sam. Doporucuju se tem podivat.

0 0
možnosti

no a bývalí kolegové z klubu modulové železnice Zababov vláčky občas v pohodě zaplní i velmi slušnou tělocvičnu.

1 0
možnosti
Foto

Pár neděl jste vynechal,to mi nedělejte!:-)

Excelentní,jako vždy. Mám pro Vás slabost (i pro mašinky).V

0 0
možnosti

Poslušně hlásím, že jsem potřeboval napáchat trochu železniční literatury a že teď se snad časem vrátím k psaní zdejšímu. Akorát ta slavá Střelnice je zase v nedohlednu (tedy alespoň z mého pohledu)

1 0
možnosti
Foto

Tak to je supremum neprázdných zdola omezených podmnožin srandy. :-)

2 0
možnosti

poslušně hlásím, že už dávno množinám vůbec nerozumím ;-(

3 0
možnosti

Zdeněčku, ráno jsem se bála otevřít blog...že tam nebude. A říkám si, jak tu chybí blog o "tvých" mašinkách.

Velká radost, že dnes jsem se dočkala.

Takže díky tobě neděle jak má být.

Blog je excelentní po všech stranách!

Díky moc!:-)

1 0
možnosti

Tak to jsem rád, že jsi se dnes nemusela trápit. Ale vona neděle i beze mne byla dnes moc hezká!

1 0
možnosti

Myslíte-li toho krasavce pravo nahoře, tak to dalo skutečně hodně práce vybrat alespoň jednu trošku inteligentní

1 0
možnosti
RK

To si tedy soudruzi z Deutsche Demokratische republik dovolili hodně. A ani nevíme, jestli ti lumpové byli z PIKO Sonneberg nebo Betliner TT Bahnen. Faktem je, že podobné martyrium jsem si zažil též a dodnes s patřičně nutnou a nostalgickou slzou oku vzpomínám na zásilky do opravny v Brně. A loterijní očekávání, zda při otevření balíku na mě vykoukne hrozivé - vámi zaslaný produkt nelze opravit. Ač je to s podivem, tak přesto všechno většina socialistické produkce stále jezdí... byť za cenu zvýšených poplatků na adresu podnikatele Huong Nguyen.

Jen na okraj - další syčáci z Arnold Rapido Nürnberg mi vnutili tendrovou parní lokomotivku a ta rovněž vykázala jisté nedostatky. Ovšem ty už ni nikdo nikde neopravil. Trudný to život vláčkařů...

0 0
možnosti

Je to TT, čili lumpové buďtež lokalizování v Berlíně nebo kde to bastlili. Mně také před lety nějací nadšenci horečně nabízeli německou nulajedničku za dumpingových 499,- EUR, tak jsem jim vysvětlil, že hranice, kam jsem ochoten nejvýše dojít, je 3,60 EUR. Což nějak nepobrali.

0 0
možnosti
Foto

I71v26a67n 38M19a90r98e59k

14. 10. 2018 7:57

Tak to Vás p.Šindlauere pěkně napálili, v bývalém NDR "Ragulin" stále i po desítkách let spolehlivě slouží. Další jsou v provozu tuším v Maďarsku či v Rakousku? Zkuste se poptat po náhradních dílech tam.

Jinak přeji hezkou neděli. 8-o R^R^

0 0
možnosti

no jo, já se ptal v Chemnitz, ale repasovaný náhradní diesel 1-5D49 stojí 52.000,- EUR, což je poněkud více, než byla pořizovací cena mojí mašinky

0 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,44
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik