Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý, zatím vylehčovateli, Zdeňku!

Nezáviď, a řekni si, že nemusíš mít všechno...:-D

0 0
možnosti

Jak - vylehčovatel ? To bys koukala, jak se každý vagón zhoupne, když do něj vylezu!:-)

1 0
možnosti
PJ

P83e87t24r 77J88í95l68e84k

9. 1. 2018 8:07

Znám důchodkyni, která dostala dárkem roční průkazku na slevy na železnici. Jela 1x , ušetřila 25 korun, průkazka stála 500!

0 0
možnosti
Foto

Ano. To je podle hesla "nechci slevu zadarmo".

1 0
možnosti
Foto

Legrace si člověk může udělat z čehokoli. Ale pravdou asi bude, že mimo špičky jezdí vlaky dost nevytížené a z toho vznikla myšlenka toho jízdného zdarma.

Samozřejmě to je populismus hrubého zrna, ale takový, který nikomu (snad kromě soukromých dopravců) neuškodí a někomu dokonce prospěje.

1 0
možnosti
VH

1. On stát nebude soukromým dopravcům přikázané slevy kompenzovat? Bude tedy jednat protiústavně?

2. Jak přeplněnými, takjen plnými i poloprázdnými vlaky my, důchodci, jezdíme. A tedy doposud platíme. Ty tržby budou chybět! (A přeplněné vlaky budou přervané, dnes plné budou přeplněné)

3. Populismus Babišův není ovšem žádná legrace. Je mnohem horší, než populismus Sobotky a spol. Nemá vůbec žádné meze.

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si říkal, jestli už je zase neděle, když Vás tu po ránu vidím. Ale jinak chápu, ééééé, že to bylo tak silné, éééééé, že jste to musel komentovat, za mne tedy tahle éééééé karma.

3 0
možnosti

No právě - žurnalisti to přešli velice vlažně, a tu já, osvědčený (platící) vytěžovač, vědom si své svaté povinnosti za dráhu třeba i padnout, nemohl jsem nemlčet ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,21
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik