Děkujeme za pochopení.
L80e21o64n82t41ý88n40a 46C45h74v13á44t26a31l36o35v42á
Proč to u nás vypadá, že s párkem stojí a padá celý svět? Bez párků se dá žít, stačí si dát kus masa a pak je zcela lhostejné, v jaké kvalitě jsou u nás párky. Možná by bylo zajímavé zjistit, jestli i v jiných zemích je párek jakýmsi etalonem kvality "masa".
J95a40n 17P39a16l85l64a75s
Dobrý večer, úžasné, ale nedovedl jste myšlenku do úplného konce (nebo začátku). Jak by se zachoval těsně po Velkém třesku, kdy byla nekonečná teplota i tlak?
Z96d93e71n83ě64k 70Š69i41n41d62l56a87u43e66r
Dobrý večer - já ovšem rád občas nedotahuju myšlenky do konců - nechť čtenář přemýšlí i sám On si osvěží mozkové závity a já mám originální výmluvu!
J33a60n 71Ř41e16h51á61č65e48k
A hlavně - východoevropský párek se nerozpustí ani v lučavce královské
Z70d61e92n65ě25k 75Š73i34n98d17l44a94u67e62r
čili, řečeno internacionálně: vastóčojevropějskaja sasíska - vsjegdá živája!
M80a14r43i12e 84Š68í79p46k97o50v72á
Bylo by to velmi ftipné, kdyby to nebylo k pláči Ano, tak obyčejný, běžný, masný produkt, jakým párek je, koupit v poživatelné formě, je nadlidský výkon
Ta kvalitní brusná zrna v těch výrobcích co se zovou párky, spolehlivě zajistí všudy přítomná drůbeží drť. Bez té se pomalu uzeniny neobejdou.
Z79d45e96n98ě44k 13Š20i58n32d20l90a97u54e92r
I když stejně bych, soudě dle barvy a chuti, tipoval, že hlavní složkou párku je rozžvýkaný piják.
P67a97v13e65l 91K84u11c72h20t29a
I u nás si pochutnám na domácích párcích:
- telecí z Globusu - z pultu
- "vídeňské" ze Sušice - balené, majitelem závodu je ale brémská firma Ponnath
Z79d78e73n88ě95k 95Š84i72n57d70l81a58u50e44r
helejte, neprovokujte. Ja mám za chvilku večeři.
- Počet článků 545
- Celková karma 18,58
- Průměrná čtenost 1387x